תואר משולב חשבונאות+משפטים

  • התייעצות ללימודים
    אייל | 09/09/2012 00:11

    אני מעוניין ללמוד משפטים חשבונאות באתא בשנה הבאה. במידה ואני מעוניין להיות עורך דין יש טעם להמשיך לשנת השלמה בראיית חשבון או שפשוט אחרי 4 שנים לעבור ישר לסטאז במשפטים ולהתמקד יותר בתוכן שמעניין אותי? בנוסף לכך אם מישהו יוכל לענות מניסיונו האישי כמה נחשב התואר בעיני המשרדים בזימון לראיון והאם ההשקעה משתלמת בתואר שכזה? תודה לעונים.

    • תואר משולב חשבונאות+משפטים
      עו"ד זיו ביגלמן | 18/11/2012 22:08

      ראשית מדובר בתואר מאוד קשה המצריך השקעה רבה ולא כל מי שמתחיל באמת מסיים אותו. לגבי השאלה השניה שלך בעניין האם לעשות שנת השלמה או לעשות התמחות במשפטים אני חושב שיש לך עוד הרבה מאוד זמן להתלבט בעניין זה. כאשר תסיים את השנה השניה תוכל באמת לשאול את השאלה הזו. בכל מקרה, לגבי ראיינות וזימונים, אין כל ספק שלימוד חשבונאות נותן לך יתרון עצום ובלתי רגיל על כל מועמד אחר, שכן בסופו של דבר גם אם לא תעשה את שנת ההשלמה הרי שאתה מקבל תואר במנהל עסקים התמחות בחשבונאות.