אתה מייאש וואו איזה בום לפנים הבאת לי!!!!

  • לכל מי שחושב על לימודי משפטים
    עו"ד צעיר ומובטל | 13/07/2012 10:22

    צריך להיות ממש פראייר כדי להרשם ללימודי משפטים, שלא יעשו לכם שטיפת מוח במכללות ויספר לכם סיפורים, אחרי שתלמדו 3.5 שנים ותירקו דם בהתמחות ובמבחני לשכה, תגלו שעו"ד צעיר מרוויח בממוצע 6 ברוטו עבור אין ספור שעות (פחות משכר המינימום שמרוויח מאבטח בקניון). עשו טובה לעצמכם ותלמדו משהו פרקטי שישרת אתכם בעתיד. הלוואי שהייתי מקבל עצה כזאת לפני 5 שנים. דרך אגב, סיימתי את לימודיי בהצטיינות במכללה טובה והתמחתצי במשרד מוכר. היום אני חותם בלשכה כי אני מסרב לעבוד בשביל אותו שכר מינימום (וזה עוד המצב הטוב כי רוב חבריי כלל לא מוזמנים לראיונות עבודה וחלקם אף בתהליך הסבה מקצועית).

    • אתה מייאש וואו איזה בום לפנים הבאת לי!!!!  לת
      ניסו | 15/07/2012 00:41

      • זאת לא היתה המטרה
        עו"ד צעיר מובטל | 15/07/2012 09:53

        המטרה שתחשבו ותבחנו את הדברים בצורה ריאלית לפני שאתם נכנסים לזה. זה המצב האמיתי בשוק, אכן יש מקרים יוצאי דופן אבל המציאות השולטת כרגע בשוק העבודה היא כמו שתיארתי. בכל מקרה, הייתי ממליץ בחום לאלה מביניכם שמתעקשים, לעשות תואר משולב עם התחום הפיננסי. להשקיע 111 אלף ש"ח (שכ"ל במכללה למינהל כיום), לתת 3 וחצי שנים, לירוק דם בהתמחות ובמבחני הלשכה הארורים כדי לדעת שמה שמציעים לכם הוא פחות משמרוויח נציג שירות טלפוני בחברת פלאפון (שגם עושה פחות שעות).. שווה לכם? לא לי. אז אני כבר לא יכול להציל את התחת של עצמי, אבל אני יכול להזהיר את הבאים אחרי.