ראיון קבלה ללימודי משפטים

  • ראיון קבלה ללימודי משפט
    הילה | 10/07/2012 08:52

    שלום רב! אני עומדת לעבור ראיון קבלה ללימודי משפט במכללת רמת גן, איך אני אמורה  להתכונן  ,אולי יש דברים מפתיעים כמו למשל שאלות בנושא המשפט או אפילו  מה לענות לשאלה  הכי פשוטה "למה את מעוניינת ללמוד משפטים" ,מצד אחד לא מספיק להגיד "כי אני אוהבת את התחום" ומצד שני לא כדי להיכנס יותר מדי לפרטים ,איזה רושם אני צריכה ליצור ומה ללבוש. תודה..

    • ראיון קבלה ללימודי משפטים
      עו"ד ליז קשקש | 10/08/2012 17:11

      שלום הילה תשובה קצרה לעניין זה - לצערי אין לי עבורך. מומלץ לפנות ליעוץ בנושא, כולל הדרכה של לבוש, וכמובן מענה נכון על שאלות. הנושא מורכב ומצריך שיחה אישית איתך - כדי להבליט את החוזקות שלך, ולהצניע את החולשות באופן שאינו מסגיר אותך ושתרגישי בנח.