בחירת אשכול לימוד בתואר ראשון במשפטים

  • איך ליבחור אשכול
    רועי | 07/05/2012 10:10

    שלום אני סטודנט בשערי משפט בשנה א רציתי לשאול אם קיים קשר ישיר באשכול בחירה לאיזה התמחות אני יעשה בעתיד בעריכת דין וכמו כן האם אפשר לשלב עוד לימודים תוך כדי התואר המליצו לי על ביטוח או שמאות

    • בחירת אשכול לימוד בתואר ראשון במשפטים
      עו"ד ליז קשקש | 16/05/2012 17:28

      רועי שלום לאשכול יש משמעות אחת - להרחיב את ידיעותיך בענף מסוים בתוך עולם המשפט הרחב... ברור שאם תבחר להתמחות באשכול אותו תבחר כמורחב - יהיה לך יתרון יחסי (אך זה לא מחויב המציאות) לא ברור לי מדוע הנך מעונין לשלב ביטוח או שמאות תוך כדי לימודי המשפטים? האם זה הכיוון אליו אתה חותר? כדאי לשקול שכל אחד מהתחומים הינו מורכב ודורש מאמץ... האם יהיה נכון כעת להעמיס? שווה לך לחשוב על זה היטב. לפעמים "מי שרודף אחרי שני ארנבים לא משיג אפילו אחד"... בהצלחה!