איך לבחור מסלול לימודים באקדמיה?

  • לימודי משפטים/מנהל עסקים+מדעי המדינה
    יעל | 10/04/2012 22:40

    שלום, אני כבר בימים רבים של התלבטויות מה כדאי ללמוד? מתלבטת מאוד בין משפטים+מדעי המדינה, מנהל עסקים+מדעי המדינה, רבים אינם ממליצים לי לעשות תואר נוסף לתואר במשפטים משום שמשפטים זה מאוד קשה (מדעי המדינה מאוד מושך אותי, לטענת אחותי מדובר ב"נפילה" אם לוקחים תואר נוסף עם משפטים בעברית,מנהל עסקים-להבנתי זה עם המון מתמטיקה (אולם סיימתי 5 יח"ל בתיכון בציון 90 אך נלקח ממני המון כוחות להגיע לציון הזה כולל שיעורים פרטיים) בנוסף מזרח התיכון ותודעת האיסלאם מאוד מעניין אותי,מניסיונכם מה כדאי לעשות??

    • איך לבחור מסלול לימודים באקדמיה?
      עו"ד ליז קשקש | 17/04/2012 10:13

      הי יעל אני מבינה את הבלבלול ורואה שאת מחכה לעזרה כאן בין כותבי הפורום ואולי אף ממני... מנסיוני אצטט לך אמירה ששמעתי בעברי כשהייתי במצב דומה ומאז הפכה למוטו שלי בכל פעולה שלי: כשאליס (כן זו מארץ הפלאות) הלכה בשבילים ולא ידעה לאן לבחור, היא פגשה בצומת הדרכים את החתול על ראש העץ וביקשה ממנו עצה לאן כדאי לה ללכת...ימינה או שמאלה? החתול הסתכל עליה ושאל: "לאן את רוצה להגיע יקירתי?" אליס ענתה: "אני לא ממש יודעת..." החתול ענה: "אם כן, לא משנה באיזו דרך תבחרי!" הבנת? המסר הוא שעליך לדעת מה את רוצה? מהי המטרה הסופית שלך ולפי זה להשקיע אנרגיה רבה, לימודים הם תהליך שגוזל שנים יפות מחייך, השקעה של זמן , אנרגיה וכסף. כדאי לא לעשות מה שאחרים חושבים אלא מה שאת באמת רוצה. אם תרצי הכוונה פרטנית - את מוזמנת ליצור קשר דרך האתר. המון בהצלחה!!! עו"ד ליז קשקש| מנטור להתפתחות אישית | מנכל"ית ללמוד להצליח