כפי שביררתי לעצמי

  • משפטים תואר שני
    איילת | 14/03/2012 21:57

    שלום, אני מסיימת לימודי משפטים לתואר ראשון. הממוצע שלי עומד על 78 כרגע.ואני חושבת להמשיך לתואר שני במשפטים. האם הממוצע נמוך מידי בכדי להתקבל? האם זה משתנה בכל מוסד לימודי והאם זה נתון לשיקול דעתם אם הממוצע נמוך יש דבר כזה ראיון שיכול לעזור?אשמח לתשובה ותודה רבה.

    • כפי שביררתי לעצמי
      כמוך | 14/03/2012 23:24

      אני עונה לך כאחד שממש ברגעים אלה גם צריך להחליט על המסלול לתואר השני. להמשיך לתואר שני צריך ממוצע 80 ולתואר שני עם תיזה צריך ממוצע 85. אגב, היכן סיית את התאר הראשון?

    • לימודי תואר שני במשפטים
      עו"ד ליז קשקש | 16/03/2012 11:32

      איילת היקרה שלום אני מציעה לך לבדוק בכל מוסד אקדמי את התנאים המשתנים בו (מדי שנה הקריטריונים שונים). כפי שענו לך כאן סביר שנדרש ממוצע 80 או 85 עם תיזה, אבל אני הייתי מציעה לכתוב מכתב מדוע את חושבת שבכל זאת את ראויה להתקבל ולהציע שיזמנו אותך לראיון. קחי יוזמה וחשבי מחוץ לקופסא. אם צריך, גשי ועשי זאת באופן בלתי פורמאלי. דרשי שיחה עם האחראי על קבלת הסטודנטים לתואר.... יש דרכים יצירתיות! בהצלחה!!! עו"ד ליז קשקש | מנטור להתפתחות אישית ועסקית מנכל"ית ללמוד להצליח

      • תודה רבה :)  לת
        איילת | 19/03/2012 02:34

    • לימודי תואר שני במשפטים
      עו"ד ליז קשקש | 17/04/2012 10:31

      שלום איילת מנסיוני צריך ממוצע 85 כדי להתקבל לתואר שני יחד עם זאת אני מציעה שתבררי בכל מוסד מהם התנאים ו/או אם יש ראיון שיכול לעזור. אגב, מהי הסיבה בגינה את מעוניינת לעשות תואר שני? האם זה כדי לפאר את קורות החיים או שהנך מעוניינת לעשות תיזה מחקרית ולהתקדם? (יתכן שללא תזה הממוצע שונה ויתכן שתדרשי תממוצע נמוך יותר...) בהצלחה. עו"ד ליז קשקש | מנטור להתפתחות אישית ועסקית מנכ"לית ללמוד להצליח