באונו יש לך פטור מהשנה הרבעית

  • שלום רב אנשים
    נגה | 01/03/2012 21:07

    שלום רב יש לי התבלטות קטנה ואשמח לקבל את עזרתכם .. אני אקדמאית אך ארצה לעשות הסה למשפטים .. לאוניברסיטאות זה בעיייה להתקבל בגלל הפסיכומטרי הגבוה לכן רציתי לשאול מי שמכיר את התוכנית לאקדמאים במכללה למנהל בראשון .. איך התוכנית ?האנשים ?הרמה ?<האם אפשר לעבוד ?<ההתלבטות השנייה היא בין מכלת קרית אונו ונתניה מה עדיף ?כי אין להם כמעט פטורים .. אני גרה בצפון .. לגבי הבינתחומי אני לא בטוחה היות שהלימודים שם כל השבוע . .. אשמח לחוות דעתתכם .. שאלה נוספת .. זה נכון שמי שמסיים לימודים במכללות לא נחשבות לא מתקבל להתמחות טובה ?בתודה ומחכה לתשובתכם נגה .

    • באונו יש לך פטור מהשנה הרבעית
      בוגר אונו | 01/03/2012 22:29

      נגה שלום, ההתלבטות שלך מאוד טבעית, אך כבר בשלבים הראשונים של הלימודים את תקלטי שכל המכללות וכל האנברסטאות הלימודים הם פחות או יותר באותה רמה, השאלה היא כמה את תתחברי ותנשמי את המקצוע ותשקעי בקראת פס"ד. כבוגר אונו וכתושב הצפון, לא מצטער על הבחירה שבחרתי ללמוד באונו. וכמו כן כאקאמאית באונו יש לך פטור מהשנה הרבעית וכן גם מהכמה קורסים באגלית.

      • שלום רב ליז
        נגה | 04/03/2012 17:37

        שלום רב ליז .. רציתי לשאול אותך כבוגרת המכללה למנהל .. האם עשית את תוכנית ההסבה לאקדמאים ?באיזהרמה הבחינות ?האם הם עם חומר פתוח או סגור ?לאיזה מקום המכללה הגיעה בבחינות הלשכה ובאיזה ימים ושעות הלימודים בתוכנית ?והאם יש זמן לעבוד או שזה עמוס ?מספר עבודות בקורס?פשוט לא יצא לי ללכת לפגישת ייעוץ ואעדיף לשמוע ממישהי שלמדה שם תודה מראש נגה.

    • אני סטודנט שנה ב' במכללה למנהל לומד משפטים
      הראל | 04/03/2012 10:38

      אני מאד נהנה ללמוד פה וגם התנאים הם נהדרים ולא כמו שמציגים אותם בחוץ. גם לי היה שיקול רב לאן להרשם ומה לעשות עם העתיד שלי כאשר השתחררתי מהצבא אבל חברים שלמדו כאן המליצו לי והחלטתי להקשיב לכאלה הקרובים אלי מאשר לאנשים אחרים שאני פחות מכירהמורים כאן הם אחלה , פתוחים וקשובים. מקוה בשבילך שתבחרי במכללה למנהל כי אני שמח על הבחירה שליבהצלחה מותק

    • הסבה ללימודי משפטים לאקדמאיים
      עו"ד ליז קשקש | 04/03/2012 14:25

      נגה שלום ברכות על החלטתך. כבוגרת החוג למשפטים במכללה למנהל וכאקדמאית שעשתה החלטה דומה לשלך, אציין כי ישנם פטורים שתקבלי (לא רבים) על קורסים מסוימים במהלך התואר הראשון. לענין הפסיכומטיר והרמה - התנאים משתנים משנה לשנה, ומה שהייה רלוונטי בזמני, לא כך כיום. המלצתי לך היא לפנות למכללה ולדרוש את הידיעון (שמפורסם גם באתר שלהם באינטרנט) ולהקיש ממנו על תנאי הקבלה ועל התנאים בהם את נדרשת לעמוד. לענין המכללות השונות, אני סבורה כפי שענו לך כאן, שכל מקום אקדמי מכובד יעניק לך את אותם לימודים ובסופו של יום - עליך לעמוד בבחינת הלשכה ושנת ההתמחות ככל אדם אחר. הפטורים כשיקול יכולים להיות ענין שכדאי לקחת בחשבון - כי מדובר בזמן ובלא מעט כסף. הייתי בודקת היטב מהו המסלול העדיף לך מבין כל האופציות הקיימות. בהצלחה!!! וחג שמח :) עו"ד ליז קשקש | מנטור להתפתחות אישית ועסקית מנכל"ית ללמוד להצליח

      • שלום רב ותודה לכם על התשובות המהירות
        נגה | 04/03/2012 16:21

        שלום ןתודה על התשובות המהירות .. בקריית אונו ראיתי את המקוןם הבעייה שהשעות והימים בעייתים כי זה או בוקר עמוס או ערב מאוחר או שישי ואני צריכה לחזור לצפון.. במכללה למנהל לא הייתיי עוד ... מי שהגיב לי אתה נמצא בתוכנית לאקדמאים .. אתה יודע באיזה ימים ושעות וזה ?<דבר נוסף שרצית לשאול זה לגבי הבינתחומי ומכללת נתניה האם זה כדאי ... רק בהוד השרון ובראשון יש תוכנית לאקדמאים זה בעייה ובהוד השרון טיפה פחות התרשמתי והתחבורה לא נכונה .. אבל מבחינת עבודה אחכ השאלה היא מי יודע איזה מקום הכי נחשב?האם זה המכללה למנהל או הרצלייה?כי אני לא בטוחה לגבי הרצלייה .. האם להגיע לראשון מהצפון זה בכלל אפשרי ארבע ימים בשבוע והאם המבחנים בקריית אונו ובראשון הם עם חומר פתוח או סגור ?ומי שיש לו דעה על מכללת נתניה כי היא הכי קרובה אך בלי תוכנית לאקדמאים אשמח בתודה לכם ואשמח לכל תגובה נגה.

        • נוגה, שלום!
          בוגר אונו | 04/03/2012 19:53

          בסה"כ הסתדרתי להגיע מהצפון ללמודים גם בפעמים שהייתי צריך להסתדר בתחבורה הציבורית, באונו המבחנים הם עם דף A4 פתוח מלבד המבחנים בשיטה האמרקאית. אם לא עניתי לך על הכל את יכולה להתקשר 052-2803282