יש לי חבר שנרשם לפרס למשפטים והוא לא מרוצה בכלל

  • לימודי משפטים במכללות
    סילבר | 28/02/2012 10:28

    שלום רב, רציתי לדעת על המכללה האקדמית פרס שלא מזמן פתחה את שעריה ללימודי משפטים. האם הוותק אמור להיות פרמטר חשוב בבחירת מכללה? שכר הלימוד שם הוא 24000 ו30% מלגה לבעלי ממוצע מעל 100. האם יש סיבה שאני ארשם לפרס ואתחרט על כך שלא נרשמתי למכללה למנהל לדוגמא? (שוק העבודה,איכות הלימודים וההוראה?) תודה מראש

    • יש לי חבר שנרשם לפרס למשפטים והוא לא מרוצה בכלל
      יוני | 29/02/2012 10:35

      הבנתי ממנו שהוא מצטער שלא נרשם למשהו קרוב יותר לבית שלו בראשון... בן דוד שלי סיים משפטים במכללה למנהל והיום הוא עושה סטאז כבר. הוא היה מאד מרוצה מהתנאיםאוכל להפנות אותך אליו אם תרצהתצליח אחי

      • לא הבנתי
        סילבר | 01/03/2012 13:07

        המרחק של המכללה מביתי הוא רבע שעה נסיעה ברכב.. זה הדבר היחיד שהוא אינו שבע רצון ממנו?

        • כנס אסביר שוב
          יוני | 04/03/2012 10:36

          אמרתי שהחבר שלומד בפרס אמר שהוא מרוצה רק מהמרחק אבל מכל השאר ממש לא עד שהוא שוקל לעבור בסוף השנה הזאת למכללה למנהל ולהמשיך בה את שנה ב לדבריווזה אפשרי בחלק מהמקרים אבל אני לא בקיא עד כדי כך

      • לא להתקרב לפרס  לת
        לירון | 11/03/2012 13:29

    • לימודי משפטים במכללות
      עו"ד ליז קשקש | 04/03/2012 14:52

      סילבר היקר מידע על מרכז פרס מצוי בשפע באינטרנט, במידעון של המוסד וכמובן - הדרך הטובה ביותר - שאני ממליצה עליה - היא פשוט לגשת לשם ו"לראיין" סטודנטים בדשא :) כך תוכל להתרשם באופן בלתי אמצעי. לגבי שוק העבודה, איכות הלימודים וההוראה -מנסיוני כל המוסדות האדקמיים שקיבלו אישור מל"ג עומדות בתקנים מחמירים ומעבירות את המידע באופן שיאפשר לך לגשת לבחינת הלשכה. אם חשוב לך לדעת יותר מה מעסיקים חושבים על בוגרי המוסדות השונים, שוב - הנך מוזמן להרים טלפוני למסםר משרדים ופשוט "לראיין" את המעסיקים לגבי הדרישות שלהם ומה הם מציעים לך לעשות. זו הדרך הטובה ביותר (גם אם לא הקצרה ביותר). בטוחני שלאחר "עבודת שטח" תהיה חכם יותר. בהצלחה!!! וחג פורים שמח :) עו"ד ליז קשקש | מנטור להתפתחות אישית ועסקית מנכל"ית ללמוד להצליח