אם תרצי אוכל להעביר לך את החומר הלימודים שלי

  • אני רוצה ללמוד משפטים
    אחת | 16/02/2012 19:45

    שלום!אני עובדת כרגע במשרד המשפטים בשירות לאומי ממש  אהבתי את המקצוע הזה ואני רוצה ללמוד אותו. אני רק מפחדת שאני יתחיל ללמוד ואז אני יראה שאני לא אוהבת את המקצוע. (לא בא לי ללמוד משהו שאני לא יעבוד בו)רציתי לדעת אם יש מקום שיש שם חומר לימודי כללי במשפטים שיכול לכוון אותי.תודה!

    • אם תרצי אוכל להעביר לך את החומר הלימודים שלי  לת
      בוגר משפטים | 18/02/2012 19:23

    • לימודי משפטים - אינפורמציה
      עו"ד ליז קשקש | 25/02/2012 22:21

      אחת... שלום לך! את נמצאת באחד המקומות (אם לא ה....) בהם יש חומרים על המקצוע. מציעה לך לחפש אינפורמציה דרך תשאול של אנשים שעובדים בתחום. נסי למצוא ענף שמעניין אותך, ונסי לדבר עם אנשים שעובדים בו ודברי איתם כמו כן, פסקי דין הם דבר שניתן לקרוא לבד, תתחילי לחפש באינטרנט או במאגרים משפטים ותראי אם זה מדבר אליך. בהצלחה! עו"ד ליז קשקש