נראה לי שצריך ממוצע של לפחות 85 ואין גמישות בזה

  • האם ניתן לעשות תיזה+דוקטורט גם אם אין לי ממוצע של
    דניאל | 10/08/2011 19:15

    85 בתואר השני? בכלל, איזה ממוצע נדרש כדי לעשות תיזה ודוקטורט? ואם אין לי את הממוצע הנדרש, האם אפשרות ו חסומה בפניי חד משמעית??

    • נראה לי שצריך ממוצע של לפחות 85 ואין גמישות בזה  לת
      עדי | 10/08/2011 21:19

    • תואר שני
      עו"ד ליז קשקש | 12/08/2011 10:18

      דניאל שלום, תנאי הקבלה לדוקטורט מתשנים ממוסד אקדמי אחד למשנהו, וזה לא משהו "הרמטי". יש מקומות עם מסלול ישיר לדוקטורט כולל התיזה, ויש מקומות שנדרשת השלמה לתיזה, לפני שעושים את הדוקטורט. בכל מקרה עדיף מראש לגשת למוסד בו בכוונתך ללמוד, ולברר שם את תנאי הקבלה. בנוסף, מומלץ לחפש את אותו מנחה שימשיך איתך מעבודת התיזה לדוקטורט (למרות שזו לא חובה, זה מאד מקל). שיהיה המון בהצלחה.