תואר שני במהלך תואר ראשון

  • תואר שני- לזיו ו/או אחרים
    סטודנט | 07/02/2011 11:13

    אהלן. אני בעל תואר ראשון קודם ולומד משפטים בשנה ב' ואמור לסיים בתום שנה ג'. האם יש לי אפשרות ללמוד לתואר שני כבר בשנה הבאה (שנה ג) תואר שני במשפטים שהינו המשך לתואר ראשון במשפטים (ולא תואר שני במשפטים לבעלי תואר ראשון בתחום אחר)?

    • תואר שני במהלך תואר ראשון
      עו"ד זיו ביגלמן | 13/02/2011 00:57

      שמעתי על אפשרות כזאת. אני לא זוכר איפה - אם אני לא טועה שמעתי שאפשר בראשון לציון או בר אילן אני לא בטוח. לכן זה אפשרי- תבדוק את זה עם היועצת לימודים במקום שבו אתה לומד עכשו