עבודה + לימודים

  • שלום - עד כמה ניתן לשלב עבודה עם לימודי משפטים?
    שחר | 04/10/2010 20:07

    שלום רב אני מתחיל את לימודי ב 10/10 במסלול ערב. אני ממש חושש כיצד אני אשלב את הלימודים עם העבודה ועד כמה זה יפגע לי בציונים. מניסיונכם האם ניתן לשלב לימודים ולהצליח? אני חייב לעבוד כיוון ששכר הלימוד שאני משלם גבוה מאוד וכן אני שוכר דירה ולכן גם יהיה לי קשה אין לי בכלל אופציה להפסיק לימודים

    • עבודה + לימודים
      עו"ד זיו ביגלמן | 05/10/2010 22:14

      בהחלט ניתן לשלב וגם להצליח כמובן שיהיה לך פחות זמן פנוי אך ניתן להצליח. לדעתי שנה א' היא יותר קשה ולכן ממולץ בסמסטר הראשון לנסות להשקיע יותר בנוכחות בשיעורים, בקריאת פסקי הדין ובכללי בלימודים. בשנה ב' כבר מתרגלים למערכת ולאופי הלימודים ואז יותר קל לשלב.

    • עבודה ולימודים
      יהונתן | 24/10/2010 10:31

      שותף שלי לדירה לומד משפטים שנה ב' במכללה למינהל ועובד במשרה מלאה. הכל תלוי כמה אתה צריך כסף והיכולת שלך להשלים לעיתים את הלימודים מהבית. זה לא פשוט אבל חלק מסתדרים עם זה. אני חושב שאני לא הייתי מצליח.