מציאת התמחות

  • שאלה לעו"ד ביגלמן
    חוששת...... | 04/10/2010 14:21

    שלום לעו"ד ביגלמן, הבנתי שאתה בוגר משפטים במרכז האקדמי בר"ג, גם אני עומדת לסיים את התואר של באותה מכללה רק שלפי מה ששמעתי למכללה אין שם כ"כ טוב בחוץ וקשה לבוגרים להתקבל להתמחויות. אני בעלת ממוצע של 85מה לדעתךהסיכויים לקבלת התמחות כאחד שבא מאותו מקום ומכיר כעת את שוק התעסוקה בתחום ?? ממש אשמח להכוונה ולקבלת דעתך הכנה.

    • מציאת התמחות
      עו"ד זיו ביגלמן | 04/10/2010 23:33

      אכן השוק רווי ומוצף אבל עדיין אני חושב שלמצוא התמחות טובה היא לא משימה בלתי אפשרית. צריך לדעת איך לדחוף את עצמך קדימה ולנצל כל אפשרות והזדמנות. מציאת התמחות היא עבודה במשרה מלאה!!! כל יום צריך להשקיע כמה שעות בחיפוש התמחות. הממוצע שלך יפה והוא אמור לתת לך יתרון. אני מציע לך גם לפנות לכמה מרצים מהמכללה שיצרת עימם קשרים או הוצאת ציונים טובים ותבקשי המלצות. אין לי כל ספק כי מי שנחוש ומאמין בעצמו יצליח, תמיד יש מקום לעורכי דין טובים וחזקים