מקום הלימודים והשפעתו על מציאת משרד להתמחות

  • היכן כדאי ללמוד משפטים?
    אביתר | 27/04/2010 10:26

    שלום רב, האם למוסד הלימודים אליו ארשם יש השפעה על מציאת מקום התמחות? תודה

    • מקום הלימודים והשפעתו על מציאת משרד להתמחות
      לי רמון (יועצת) | 28/04/2010 13:36

      שלום אביתר, מניסיוני לא משנה כלל איפה למדת על מנת להתקבל למשרד עורכי דין טוב. חשובה מאוד האישיות שלך, רמת המוכנות שלך והציונים שלך. תשקיע בלימודים, לא משנה היכן.

      • ללי רמון היקרה ומנהלי האתר
        סטודנט למשפטים | 14/05/2010 18:13

        סביר להניח שכמיטב הצנזורה את תמחקי את הודעתי, ובכל זאת אכתוב אותה כדי שלפחות את תראי אותה. אני תוהה, מה בדיוק התפקיד שלך? את יחצנית מכללות או יועצת ללימודי משפטים? אביתר שואל אותך את השאלה הכי בסיסית, "איפה כדאי ללמוד משפטים", ואת עונה לו שזה ממש לא משנה? הרי אין שאלה יותר ברורה מזו היום- בוודאי שיש השפעה לגבי איפה אתה לומד- זה הדבר הכי חשוב כשהמעסיק שוקל האם להעסיק אותך כמתמחה. האם כיועצת של האתר את יודעת שאלפי קורות חיים של מכלליסטים נזרקים לפח לפני שאפילו מביטים עליהם? לפי ההודעה שלך, הבחור הזה יכול להיות עם תנאי קבלה לאונ' ת"א ובסוף ללכת ללמוד במכללת ר"ג כי זה יותר קרוב לו לבית, כי הרי זה כ"כ לא משנה. עם תשובות כאלה את מועלת בעבודה שלך, כי את יודעת שאת לא אומרת את האמת לאנשים שמתעניינים בלימודי משפטים. בריאות והצלחה, סטודנט