לא יגידו את זה בקול רם

  • מה עדיף אוניברסיטה או מכללה?
    שהם | 23/04/2010 10:24

    היי, החלום שלי מאז ומתמיד היה להיות עורכת דין!! כעת אני מתלבטת אם לשפר את הציונים ולנסות להתקבל לאוניברסיטה או להירשם למכללה השנה ולהתחיל כבר ללמוד וככה לא לבזבז שנה מחיי? מה יותר כדאי לי?

    • לא יגידו את זה בקול רם
      רונן | 23/04/2010 11:28

      אבל לא כדאי מכללות, כי מעדיפים תמיד אוניברסיטאות. נקודה

      • לימודי משפטים במכללות לעומת אוניברסיטאות
        לי רמון (יועצת) | 25/04/2010 15:39

        שלום שהם, לכל מוסד יש את היתרונות שלו, ככל מעסיקים ומראיינים לעבודה בוגרי מכללות והן בוגרי אוניברסיטאות. מה שחשוב הוא אישיות המועמד וציוניו.

        • אני לא מסכים עם היועצת
          יוגב | 28/04/2010 10:26

          תלוי איזה מעסיק מראיין. כן, מכל מכללה תוכל להגיע למשרדים קטנים, אולי בינוניים אבל חשוב לציין שמשרדים גדולים רבים אינם מזמנים אליהם בוגרי מכללות, לרבות מצטיינים.

          • אולי תרד מהעץ ?משרדים לוקחים את המבוגרים שלמדו  לת
            במכללות כי הם טובים | 02/05/2010 07:05

    • מכללה
      שי | 26/05/2010 16:48

      לדעתי מכללה, כי אוניברסיטה - קשה קצת להיתקבל,וגם מכללה נותנת יחס יותר אישי. תבדוק אופציה במכללת שערי משפט