מתי נמחק הכתם של פשיטת רגל

  • מתי נמחקק הכתם של פשיטת רגל מכל הרישומים?
    יוסף | 25/07/2022 00:27

    בנאדם קיבל הפטר חלוט 2016  מתי כל  הכתם ימחק??  בנתוני אשראי אומרים 3 שנים    וכאלו אומרים 7 שנים מה נכוןן לא הבנתי  כלום

    • מתי נמחק הכתם של פשיטת רגל
      עו"ד קובי צאיג | 18/08/2022 10:14

      שלום רב!

      יש המון בלבול בנושא הזה. השאלה הנשאלת בדרך כלל היא מתי מי שעבר הליך של פשיטת רגל יוכל לקבלת אשראי. הדבר תלוי הן בזמן שעבר (בשלב זה בדרך כלל לפחות 5 שנים) מעבר לזה תלוי ביכולתו הכלכלית של הלקוח והתנהלותו את מול הבנק

      בברכה,

      קובי צאיג, עו"ד
      מנהל פורום פשיטות רגל

      רחוב זאב ז'בוטינסקי 7, מגדל משה אביב, רמת גן
      טלפון: 03-6125512 ; מייל: kobi@zaig-law.com