לנמק בכתב ההגנה

  • שאלה דחופה מאוד
    חגית | 12/08/2022 08:55

    הבנק תבע שניים ביחד וכל אחד לחוד. עם הנתבע הראשון הבנק הגיע להסדר כתוב שהוא ישלם חלק מהחוב ב60 תשלומים.

    הנתבע השני אמור להגיש כתב הגנה בתוך ימים אחדים, ככל שנתבע השני יבקש כעת מביהמש שיורה לבנק להגיש כתב תביעה מתוקן בהתאם ליתרת החוב המעודכנת לאחר ההסדר עם הנתבע הראשון, האם זה יגרום לדחיית מועד הגשת כתב ההגנה של הנתבע השני?  או איך ניתן להשתמש בזה על מנת שזה יגרום לדחיית מועד הגשת כתב ההגנה של הנתבע השני?

    תודה רבה

    • לנמק בכתב ההגנה
      צבי שמיר, עו"ד | 18/08/2022 11:29

      בכתב ההגנה לנמק (ואם ניתן לצרף) את ההסכם שנכרת עם צד אחד ולהתגונן בהתאם
      בברכה,

      צבי שמיר, עו"ד
      מנהל פורום הוצאה לפועל

      צה"ל 26, גן יבנה
      טל': 072-2485511; מייל: shamir@nonstop-law.com