מפקח בניה מטעם בעלי הדירות

  • הסכם מול מפקח בניה
    ARON MO | 09/08/2022 17:23

    שלום רב, אילו נקודות משמעותיות כדאי לנו, בתור נציגי דירים לדאוג שיהיה כלול בחוזה מול מפקח בניה?
    האם נהוג לבקש זמינות בהגדרה של שעות מפגש דו שבועי/חודשי?
    מי אמור להפעיל סנקציות במקרה ומפקח מתריע על ליקוים כשלים וכדומה? ומה קורה אם לא מטפלים באותם בעיות עליהם המפקח מציין?
    האם יש אחריות כל שהיא לנו הנציגים הדירים בעבודה אייתו? משהוא שיכול לסבך אותנו?

    תודה רבה מראש!

    • מפקח בניה מטעם בעלי הדירות
      עו"ד הדר פינק טבת | 17/08/2022 11:27

      שלום, ארון

      שאלת שאלות רבות וטובות, אך לצערי לא כאן המסגרת להשיב להן בצורה זו.

      בתמצי אשיב, שלגבי התראות בגין חריגות אמור להיות מנגנון בהסכם התמ"א עצמו.

      בכל מקרה, מומלץ מאוד שעורך דין בעל נסיון ילווה אתכם בעריכת ההסכם עם המפקח מטעמכם.

      אגב - מדוע עורך הדין המלווה אתכם לא עושה זאת? זה אמור להיות חלק בלתי נפרד מהייצוג שלו אתכם, לערוך הסכמים מול אנשי המקצוע המלווים את בעלי הדירות. לפחות כך אני נוהגת כשאני מלווה בעלי דירות, וכך מתנהלים מולי עורכי דין שמלווים בעלי דירות כשאני מלווה את היזם.

      בהצלחה

      בברכה,

      הדר פינק טבת, עו"ד
      מנהלת פורום תמ"א 38
      מורד הזמיר 7, חיפה

      טלפון: 077-4049484 , מייל: Hadar@tevetlaw.com