הודעה מוקדמת על סיום הסכם

  • עזיבת דירה בהתראה מראש
    בלומה | 08/08/2022 22:50

    היי חתמתי על חוזה שבו עלי להודיע 3 חודשים מראש במידה ואעזוב לפני תום החוזה. החוזה רשום על שם בעלת הבית שבזמן מעמד החתימה בכלל הייתה בחול וכל ההתנהלות מההתחלה התהליך היתה מול הבן שלה. את ההודעה המוקדמת שלחתי בהודעה כתובה גם כן לבן לה שאותה הוא אישר. כעת בעלת הדירה שהיא אמא שלו מציגה את זה כך כאילו לא נתתי התראה מוקדמת ומאיימת עלי בתביעה ושלא תחזיר לי את הצ'קים ושאמא שלי תסתבך. הצ'קים רשומים על שם אמא שלי כי בזמנו לא היו עלי צ'קים האם יש לי מה להילחץ? איך עלי להגיב? אשמח להכוונה תודה!

    • הודעה מוקדמת על סיום הסכם
      ליאור חאיק, עו"ד | 09/08/2022 12:04

      יש לבדוק את הנסיבות לעומק

      אם נתת הודעה מוקדמת מראש בכתב, כפי שכתוב בהסכם, והיא מתועדת, את יכולה להיות רגועה.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com