האם פיצול סעדים?

  • הסכם שנחתם עם היזם ופיצול סעדים
    ori | 08/08/2022 15:16

    שלום,

     תבעתי -בעזרת עו"ד מהסיוע -יזם שחתם עמי על הסכם תשלומים

    בתחילה שילם אך הפסיק לשלם.

     ישנם מספר סעדים בהסכם ומאוחר יותר בבקשה לתיקון התביעה ביקשנו את האפשרות לפיצול הסעדים וכן את ההתחיבות לתשלומים עד טופס 4 כפי שנרשם בהסכם.

     קיבלנו אישור לתיקון התביעה הוזו תוקנה.

     כעת מונה עו"ד אחר מהסיוע - הקודם נתמנה לרשם ופרש מהתיק- וזה  האחרון אומר שאין מקום לתביעות נוספות ואין אפשרות לפיצול סעדים.

     לא ממש הבנתי את הסתירה, זאת ועוד שהעו"ד האחרון מטעם הסיוע המשפטי  הזמין אותי לדיון בביהמש כדי שהשופט יסביר לי מה אני לא מבינה..

     1- אבקש עזרה כאן אם באמת יש לי אפשרות לקבל את פיצול הסעדים ותביעות נוספות מתוך התיק

     או מה לאמר בעת שהעו"ד המייצג אותי לא מייצג אלא טורק טלפונים ומסרב להסביר לי.

    2- ביקשתי עו"ד חילופי מאת הסיוע ונעניתי שהוא לא יוחלף

     אשמח לתשובה

    • האם פיצול סעדים?
      ליאור חאיק, עו"ד | 08/08/2022 16:38

      מדובר בשאלה כללית ואין אפשרות להשיב עליה באופן מקצועי מבלי להכיר את התיק, העובדות והנסיבות בו. רק עורך דין שמכיר את התיק ומטפל בו באופן אישי יוכל להשיב באופן המדויק ביותר.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com