בקשה לפיצול סעדי תביעה

  • תביעות שונות בהסכם אחד
    אורי | 29/07/2022 08:01

    שלום

    תבענו יזם על הסכם שחתם עמי לתשלום חודשי שבתחילה שילם אך הפסיק לשלם מתי שהוא.

    היה דיון 1.

    העו"ד המיצג אמר שנבקש פיצול סעדים גם  כי יש עוד דברים בהסכם עליהם התחייב כולל המשך תשלום חודשי  מחודש התביעה 4.21... ודברים חומריים כמו מחסן גדול רשתות סורגים וכו.

    והשאלות

    1. האם ניתן לבקש פיצול סעדים במקרה זה?

    2.עד איזה שלב בתביעה אוכל לבקש פיצול סעדים או שיהא עלי לתבוע תביעות שונות  מהסכם אחד זה?

    2. הצד השני מציע פשרה נמוכה. האם אני חייבת להסכים כדי ש"השופט לא יתרגז"...?

    זה מה שניסו להשמיע באוזני...

    בברכה

    • בקשה לפיצול סעדי תביעה
      עו"ד אלי מור | 31/08/2022 18:56

      אורי שלום

      ככלל כתב תביעה אמור לכלול את כל העילות והסעדים כנגד הצד השני.

      בקשה לפיצול סעדים מבקשים כאשר לא כל הסעדים ידועים בשלב הגשת התביעה.

      יש להגיש את הבקשה כבר בתחילת ההליך.

      לגבי פשרה, אין חובה לקבלה ובית המשפט לא אמור ל"התרגז" ככל שמבהירים בצורה מכובדת את סיבת הסירוב.

      בהצלחה

      בברכה,

      אלי מור, עו"ד
      מנהל פורום בתי משפט
      פארק אולימפיה, מוטה גור 9, קומה 4, פ"ת

      טלפון: 03-6959990, מייל: eli@mor-lawyers.co.il

      • תביעת יזן על הסכם שאינו מכבד
        אורי | 01/09/2022 00:30

         לענין פיצול סעדים.. .מתברר שהעו"ד שכתב את כתב התביעה ביקש תיקון תביעה בד בבד עם פיצול סעדים והשופט שנתן החלטה לתיקון תביעה כתב שפיצול סעדים ידון בבוא היום.. 1.אז זה אומר שקיבלנו רשות לזה.. כן?

         2.להסביר שהעו"ד ה1 מונה לרשם אז פרש מהתיק.. לכן כל השאלות

        3. תודה רבה להרגעתך אותי..