פסק דין

  • אי ביצוע פסק דין
    מיקי | 24/07/2022 12:16

    ברשותי פסק דין של המפקחת על בתים משותפים , בפסק דין ציוותה על השכן לבצע פעלות ,השכן לא רוצה לבצע את הפסק דין שניתן , האם אפשר להגיש תביעה בהוצאה לפועל נגד השכן , או מה עלי לעשות אשמח למענה

    • פסק דין
      עו"ד אורן ליטוין | 24/07/2022 12:23

      מיקי שלום,

      חסרים פרטים מהותיים לעניין שאלתך.

      אילו פעולות הורתה המפקחת בפסק הדין לבצע.

      אם מדובר בצו עשה - לדוגמה לתקן משהו מסוים, ניתן לפתוח תיק הוצלפ (צו עשה).

      ממליץ לך להסתייע בשירותי עורך-דין.

      בברכה,

      אורן ליטוין, עו"ד
      מנהל פורום הוצאה לפועל

      רחוב הסיבים 49, פתח תקווה
      טלפון: 03-6356199 ; מייל: oren@litvin-law.com

      • אי ביצוע פסק דין
        מיקי | 24/07/2022 12:29

        בפסק דין שניתן על סמך ממצאי מהנדס מוסכם שנקבע על ידי בית המשפט השכן היה חייב לבנות קיר מפריד בנינו וכן לבנות תוספת של גג כדי למנוע חדירת מים לביתי וכן לפנות לשלשת יונים מהגג, ואת כל זה הוא אינו מבצע

        • ביצוע פסד עשה
          עו"ד אורן ליטוין | 24/07/2022 12:35

          שלום מיקי,

          כפי שציינתי לפניך, ניתן להגיש לביצוע בהוצאה לפועל את פסק הדין (צו עשה).

          דע לך כי תצטרך לשלם את עלויות ביצוע פסק הדין (בניית קיר, תוספת בניה בגג). לאחר שתשלם את הנ"ל תוכל לגבות מהנתבע/חייב את אותן עלויות.

          ממליץ להסתייע בשירותי עורך-דין לביצוע צו עשה.

          בהצלחה

          בברכה,

          אורן ליטוין, עו"ד
          מנהל פורום הוצאה לפועל

          רחוב הסיבים 49, פתח תקווה
          טלפון: 03-6356199 ; מייל: oren@litvin-law.com