"כיריים שהותקנו בביתי התנפצו, כיצד עליי לפעול?"

  • כיריים מזכוכית התפוצצו
    ינון | 18/07/2022 07:56

    שלום רב,

    לפני שנתיים וחצי הותקנו בביתי כיריים עם משטח זכוכית של חברה גדולה וידועה, הכיריים הותקנו ע״י טכנאי של החברה.

    ביום שישי האחרון בזמן בישול, בעודי סמוך אל הכיריים, חל פיצוץ אדיר של הכיריים והזכוכיות התפזרו לכל עבר. רק בנס אני או מי מבני ביתי לא נפגענו בגוף. אך עם זאת מעוצמת המעוף של רסיסי הזכוכית, בחלק מחזיתות הארונות מטבח נוצרו חורים .

    החברה עודכנה הזוי ככל שזה יהיה אני ממתין לתשובתם ולטיפולם.

    אשמח לעצתכם כיצד עליי לפעול מול החברה באופן המיטבי.

    • "כיריים שהותקנו בביתי התנפצו, כיצד עליי לפעול?"
      עו"ד גיל קראוס | 18/07/2022 15:46

      שלום רב,

      קודם כל כדאי לנסות ולברר מהי סיבת הכשל ואולי אפילו להביא בעל מקצוע מומחה שיבדוק את הדברים ויחווה את דעתו בעניין.

      אם אכן קיימת רשלנות מצד היצרן / המתקין, אז הם כמובן צריכים לשאת בכל הנזקים ויכול להיות שצריך גם להביא שמאי כדי להעריך את הנזקים.

      אם מדובר בנזקים שהם לא גדולים יחסית, ניתן להגיש את התביעה גם בתביעות קטנות, עד סכום של כ- 33,000 ש"ח.

      בכבוד רב,

      גיל קראוס, עו"ד
      מנהל פורום דיני נזיקין ופורום דיני ביטוח
      שדרות שאול המלך 8, בית אמות משפט, תל אביב
      טל': 03-6766602 ; מייל: gil@eghert-kraus.co.il

      • תודה רבה  לת
        ינון | 18/07/2022 16:09