פנייתך מצריכה ייעוץ פרטני שחורג ממסגרת הפורום

  • שאלה דחופה איך לגרום לבית משפט להורות על חשיפת חומ
    כלנית | 15/07/2022 11:25

    אני מתגרשת, לבעלי ולהוריו עסקים רשומים באותו תחום.

    הורי בעלי הם קשישים בני כ- 74

    1. האמא מזה שנים כלל אינה עובדת, ולמרות זאת עדין קיים עוסק פטור על שמה לשם בעלי מעביר מהכנסותיו ומלקוחותיו. וכך מציג כביכול לעסק שלו הכנסות נמוכות ומעט לקוחות.

    האם בנסיבות הנ"ל, אני רשאית לדרוש מביהמ"ש למשפחה שיורה לחשוף את דיווחי האמא לרשויות המס ואת כל הקבלות שהיא הנפיקה? האם טענות אלה ועובדת היותה קשישה ולא עובדת, ולמרות זאת יש עוסק פטור על שמה, מספיקים בכדי שבית משפט יורה על חשיפת דיווחי העוסק פטור של האם לרשויות ועל המצאת כל הקבלות שהיא הנפיקה?

    2. האבא של בעלי מתפקד כנהג , יש על שמו עוסק מורשה , בעלי נותן לו עבודה והוא מוציא לבעלי קבלות על עבודות שבעלי נותן לו ומשלם לו בעבור ביצוען, וגם לעוסק מורשה של אביו בעלי מעביר הכנסות ולקוחות, האם אני יכולה לבקש מביהמ"ש למשפחה להורות על חשיפת דיווחי העוסק מורשה של האבא של בעלי והקבלות שהוא הנפיק? או שאני מחוייבת להציג ראיות לטענתי בכדי שאוכל לבקש זאת מביהמ"ש? איך ניתן לבקש זאת אם אין לי ראיות ויש לי רק ידיעה בעניין?

    אודה להסבר ולעצה

    תודה רבה

    • פנייתך מצריכה ייעוץ פרטני שחורג ממסגרת הפורום
      עו"ד נתיב רגב | 21/07/2022 14:10

      כלנית שלום,

      פנייתך מצרכיה ייעוץ פרטני שחורג ממסגרת הפורום.

      בהצלחה,

      בברכה,

      נתיב רגב, עו"ד
      נמל תל אביב 40, תל אביב.

      טלפון: 03-5442370 , מייל: nativregev@hotmail.com