מימון הוצאות אמבולנס בתאונת דרכים

  • דרס אותי ואפילו לא מוכן לשלם
    אמיר | 14/07/2022 11:18

    שלום

    לפני מספר שבועות רכב עלה לי על הרגל, זה היה בזמן העבודה.

    נהג הג׳יפ שעלה לי על הרגל טוען שניסיתי לביים תאונה אך במהלך העבודה אני נמצא עם נעלי בטיחות ולכן השטויות שהוא טוען הם לא הגיוניות.

    מי שרוצה להידרס כדי להונות ביטוח לא מנסה שידרסו אותו עם נעלי בטיחות עם תו תקן.

    בכל אופן, הנהג הפוגע הזמין משטרה ואמבולנס. היום ביקשתי ממנו לשלם על עלות האמבולנס אך הוא סירב וטען שהוא חייב להזמין אמבולנס כמתחייב בחוק

    אני לא ביקשתי שיזמינו לי אמבולנס והייתי בהכרה מלאה!!!

    הבוקר פניתי אליו באמצעות הודעת ווטצאפ וביקשתי שישלם על האמבולנס והוא סירב.

    מאוד מרגיז אותי, גם הוא עלה עלי עם הג'יפ שלו וגם לא תכננתי להגיש תביעות בנושא, אבל לדעתי החוצפה שלו עוברת כל גבול.

    דרסת בנאדם? לפחות תשלם לו על האמבולנס, הרי זה קרה בגללו.

    מה דעתכם בנושא?

    תודה

    • מימון הוצאות אמבולנס בתאונת דרכים
      עו"ד גיל קראוס | 18/07/2022 15:42

      שלום רב,

      המקרה שאתה מתאר הוא תאונת דרכים ובמידה וקופת החולים איננה מוכנה לשאת בעלויות הפינוי באמבולנס, הרי שחברת הביטוח בביטוח חובה של הרכב שפגע בך היא זו שצריכה לשאת בהוצאות אלו.

      בכבוד רב,

      גיל קראוס, עו"ד
      מנהל פורום דיני נזיקין ופורום דיני ביטוח

      שדרות שאול המלך 8, בית אמות משפט, תל אביב
      טל': 03-6766602 ; מייל: gil@eghert-kraus.co.il