תביעה נזיקית נגד משטרת ישראל

  • עים אני יכול להגיש תביעה נגד המשטרה
    יקיר דוקרקר | 11/07/2022 14:20

    שלום רבב ב2020 בחודש 8 קרה מקרה חמור שבו אבא שלי היה מאושם ברצח של שכן אבל מיתברר שהשכן מת מסיבה אחרת ואינה קשורה לאבא שלי ואז אני מגלה שהשוטרים והחוקרים ממציאים ראיות שלא קימות ומה שאני מגלה זה שלקחו את הדירה של אבא שלי לצורך חיפוש אבל בפועל מה שעשו זה מסיבה בבית ואני הייתי צריך להסביר לשכנים את הרעש שהיה בתקופה שאני ואבא שלי לא גרנו בדירה את אבא שלי שמו במעצר אותי שמו בלינה במלון למשך 6 וחצי ימים ולאחר שגיליתי שהכול היה טעות הגשתי תלונה לפניות הציבור והגשתי תלונה נגד החוקר שהמציא ראיות ונגד הבלשים אבל סגרו את התיק עים אני יכול להגיש תביעה נגד המשטרה ועים אני חיוב לקחת עורך דין בישביל זה השמח למענה

    • תביעה נזיקית נגד משטרת ישראל
      עו"ד נתיב רגב | 21/07/2022 13:58

      שלום יקיר,

      צר לי על המקרה.

      מבלי להיכנס לפרטי המקרה שלך, ניתן עקרונית להגיש תביעה נזיקית נגד משטרת ישראל.

      אך מדובר בתביעה מורכבת יחסית.

      נסה אולי להיוועץ באופן פרטני על מנת שתוכל לכלכל את צעדיך.

      בהצלחה,

      בברכה,

      נתיב רגב, עו"ד
      נמל תל אביב 40, תל אביב.

      טלפון: 03-5442370 , מייל: nativregev@hotmail.com