פרי ריבית משתנה חישוב לא נכון של הבנק

  • פרי ריבית משתנה חישוב לא נכון של הבנק
    אברהם | 11/07/2022 09:26

    יש לי פקדון בריבית משנה פרי בסכום די גדול. החישוב בריבית ליום לא מתאים לסכום שהם נותנים כפי שמוצג בחשבון שלי 20 אחוז פחות בערך. הפקדון קיבל עכשיו למזלי בריבית מדנה עוד חצי אחוז שזה טוב. השאלה מתי להתלונן על טעיות החישוב רק שהפקדון יפתח במועד שהם קבעו. כי הם לא נותנים יותר פקדון מעל 3 חודשים בפרי. לא רוצים שתצבור ריבית משתנה. כנראהשיעשו הכל שהכסף של הלקוח ישמש אותם בזול.

    בכל מקרה עדיף קודם לסיים עם מועד הפקדון דיפרע לחשבון ואז להתלונן?

    או שחובתי להתלונן כרגע?

    • פרי ריבית משתנה חישוב לא נכון של הבנק
      עו"ד אבי זילברפלד | 11/07/2022 20:03

      שלום רב,

      אין מניעה שתתלונן כבר כעת.

      בהצלחה !

      שמחתי להיות לעזר,

      בכבוד רב,

      זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון
      מנהל פורום בנקאות

      "בית הלפיד", בן גוריון 34, רמת גן
      טל: 03-5753443, מייל: zilber-a@zahav.net.il