תשלום ימי מחלה

  • מעסיק מסרב לשלם ימי מחלה וטוען שאני שקרן
    יונתן | 10/07/2022 14:00

    שלום רב,

    כדאי להגיש תביעה?  איך עושים זאת?

    עשו לי שיחת נזיפה טענו שאני שקרן שלא הייתי חולה בכלל למרות שאני הבאתי אישור מחלה,  לא היו מוכנים להקשיב לי ולא מוכנים לשלם לי מחלה.

    • תשלום ימי מחלה
      עו"ד נטלי אבני | 11/07/2022 09:04

      שלום רב,

      אם הבאת למעסיקך אישור מחלה הוא חייב לשלם את ימי המחלה.

      לא ברור מדוע המעסיק מכנה אותך שקרן ועל מה הוא מתבסס אבל אם הטענות של המעסיק חסרות בסיס הייתי פועלת בכל המישורים בכדי לקבל את מה שמגיע לך.

      בברכה,

      נטלי אבני, עו"ד
      מנהלת פורום דיני עבודה

      הרברט סמואל 37 חדרה
      טלפון: 052-3439599 ; מייל: nataly@avni-lawoffice.com