האם ניתן לפתוח את תיק המזונות?

  • מזונות
    רחל | 07/07/2022 09:17

    בוקר טוב,

    התגרשנו לפני שנתיים (לאחר 6 שנות פרידה שבהם לא שילם מזונות)
     הסכמתי למזונות מאוד נמוכים כדי לסיים עם זה.

    הבעיה שהמצב מקשה עליי, בעקבות הקורונה הייתי מובטלת שנתיים רק לאחרונה התחלתי לעבוד

    יש לי 2 ילדים בגיל העשרה שרוב הזמן אצלי וגם כשזה היום שלו הם אצלי עד הערב כי משתעממים אצלו.
    האם יש אפשרות לפתוח את תיק המזונות ולדרוש יותר?

    • האם ניתן לפתוח את תיק המזונות?
      עו"ד אורית אוחנה | 11/07/2022 11:44

      שלום רחל,

      חסרים הרבה פרטים כדי לתת לך תשובה מדויקת, אך עלייך לדעת כי את תיק המזונות ניתן לפתוח בכל עת, אך עם זאת, יש להוכיח שינוי נסיבות מהותי המצדיק שינוי בתשלום המזונות. אנא פני לעו"ד לדיני משפחה והציגי בפניו את מכלול הפרטים.

      בהצלחה!

      בברכה,

      אורית אוחנה, עו"ד
      מנהלת פורום דיני משפחה

      רחוב ארז 18, הסוללים
      טלפון: 077-4325319 ; מייל: oritohana.law@gmail.com