וועדות ערר של המוסד לביטוח לאומי

  • וועדות ערר של המוסד לביטוח לאומי
    וועדת ערר תאונה שהוכרה | 01/07/2022 11:02

    שלום רב, הזנחה מצידי עקב ריבוי מחלות טיפולים אשפוזים ולא תמיד מגיש ערר בזמן.

    תאונת עבודה שהוכרה ע"י הב"ל חזרה מביה"ד לעבודה והוגש ערר לב"ל. בוועדה זו ישבה מנהלת המרפאה לבריאות הנפש בביה"ח הלל יפה בחדרה שם טופלתי משנת 2013 עד 2021. בישיבה ראשונה לא ידעתי עד שקיבלתי לידי את פרוטוקול הוועדה. יתכן ושגיתי כי סברתי שהמערכת ראתה מסמך מהמרפאה לבריאות הנפש אחד ויחיד כי סברתי שהוועדה אן תזדקק תזמין את כל החומרים מכל המרפאות שאני מטופל אבל הייתי תמים. לישיבה השניה לא הייתי חיב להגיע כי הרופאה אמרה שהיא תזמין את המסמכים מקופ"ח משום שהתיק שלי בב"ל הוא עב כרס 1500 עמודים והיא לא יכולה לעייו בתיק. היות והמרפאות החיצוניות שאני מטופל בהן לא קשורות לקופ"ח לא יכלה ראשת הוועדה לראות את כל החומרים שיש בתיק אבל הצגתי דוגמאות שתבין הוועדה היכן אני מטופל. גם בחומרים מקופ"ח נכשלה הוועדה כאשר כתבה שאין המשכיות לטיפולים הפסיכיאטרים שלי ורק 3 פעמים ביקרתי אצל פסיכיאטר של קופ"ח כאשר בפועל יש 13 ביקורים אצל אותו רופא ועוד 4 ביקורים אצל פסיכיאטרים נוספים של קופ"ח. כבר פה היא טעתה עקב סניליות כי במעמד הוועדה היא פרשה לפנסיה מהמרפאה הפסיכיאטרית...לא עזרו לי כל הסברי ערעורי לביה"ד השופטים קבעו שאין מה לערר על קביעת ראש הוועדה. אני נכשלתי ולא בגללי מבקש עצה מה אני עוד יכל לעשות אולי כמו תביעה לביההמ"ש המחוזי כח לבג"ץ שלחתי שתי עתירות שנדחו ושוב כתבו שהם לא מתערבים בקביעה של הרופאה, "המטורללת".