פיטורים בהריון

  • פיטורים
    נטלי | 29/06/2022 15:50

    שלום לכולם.

    אני עובדת בחברה שנותנת שירות לאחת העיריות הגדולות בארץ(החברה שאיי עובדת בה עובדת בכפוף לעיריה המדוברת)

    אני עובדת במקום העבודה 9 שנים

    לפני מספר חודשים היה לי ויכוח עם אחד המנהלים מטעם העירייה.

    אותו מנהל הטיל ווטו ודורש מהחברה שבה אני עובדת לפטר אותי.

    הוזמנתי לפני מספר ימים לשימוע שלא היה מתרחש עם המנהל מטעם העירייה לא היה מתעקש..

    ביום הזימון גיליתי שאני בהריון וכמובן שמיד עידכנתי את הממונים עליי.

    אתמול בוצע השימוע מול המנהלים בחברה שבה אני עובדת שבה נאמר לי שלא יוכלו להמשיך להעסיק אותי ושיצטרכו לפנות למשרד התמת לבקש את הפסקת ההעבודה שלי כי הפיטורים אינם קשורים להריון.

    השאלה שלי היא כזו..

    האם מנהל מטעם העיריה יכול להטיל וטו ולגרום לפיטורים שלי גם בלי שום קשר להריון?

    האם הממונים עליי יכולים לבקש את הפיטורים שלי למרות שהוא מציין בשימוע שאם לא המנהל מטעם העירייה סביר להניח שלא היה שימוע

    אובדת עצות אשמח לכל עזרה אפילו קטנה ??

    • פיטורים בהריון
      עו"ד נטלי אבני | 30/06/2022 12:18

      התשובה לכל השאלות שלך היא כן.

      הוא יכול לבקש אבל לא יכולים לפטר אותך בלי אישור של הממונה.

      ממליצה לך בחום רב לפנות לייעוץ וליווי של עו"ד יש לך המון מה להפסיד.

      בברכה,

      נטלי אבני, עו"ד
      מנהלת פורום דיני עבודה

      הרברט סמואל 37 חדרה
      טלפון: 052-3439599 ; מייל: nataly@avni-lawoffice.com