צינור ביוב ראשי - האם נחשב רכוש משותף?

  • צינור ביוב ראשי - האם נחשב רכוש משותף?
    דוד | 29/06/2022 14:22

    שלום וברכה,
    אנחנו מתגוררים בבניין ישן וצינור ביוב מאזבסט בקוטר 4 צול עובר בתוך הדירה שלנו כמו גם בדירות נוספות. כעת מתברר כי קיימת נזילה מהצינור שגורמת לרטיבות קשה בדירה שמתחתינו. האם אנחנו צרכים לשאת לבדנו בעלות התיקון או שכל וועד הבית צריך להתחלק בה?

    תודה

    • צינור ביוב ראשי - האם נחשב רכוש משותף?
      לילך עתני, עו"ד ונוטריון | 11/07/2022 10:49

      שלום דוד,

      ככל שהצינור משרת דירות נוספות ולא רק את דירתכם הוא נחשב רכוש משותף.

      בברכה,

      לילך עתני, עו"ד
      מנהלת פורום נדלן ודיני מקרקעין

      מגדל WE, דרך מנחם בגין 150, תל אביב.
      טל': 03-6091011; מייל: lothnay@gmail.com