מה השאלה?

  • האם יש הילה?
    אנונימי | 28/06/2022 17:20

    שלום לכל חברי הקבוצה

    אני רוצה לשתף אתכם ברמת השירות שקיבלתי בשטיפת הרכב שאני הולך אליה

    אשמח לדעת מה אני יכול לעשות עם כל זה.

    בפעם הראשונה שהלכתי לשטיפה לא ירד ממני המנהל של המקום לעשות מנוי ממש היה קרציה, הוא לא היה מוכן לקבל לא אז אמרתי לו שני סטודנט ושאין לי כסף ושאני לא יכול, לא מענין ממשיך לנסות לשכנע אומרים לו בפנים אני לא רוצה בכל מקרה ממשיך...

    בסוך אמרתי אני יעשה מנוי שירד ממני ויום למחר הגעתי לבטל את המנוי

    נאמר לי שאי אפשר מכיוון שקיבלתי במתנה שכבת ננו משהו לרכת...

    נסיתי לדבר עם ההנהלה הגבוהה אבל זה לא ענין אותם אני לא יכול לבטל

    אז אמרתי אוקי נספוג את ההפסד עשו עבודה טובה על הרכב מקסים ננצל את המועדון.

    אני מגיע בפעם השניה לשתיפה רוצה להשאיר את הרכב כמו פעם קודמת (חשוב לציין שיצאתי מהעבודה להשאיר את הרכב) לא עכשיו אי אפשר להשאיר את הרכב צריך לחכות וזה יהיה מוכן תוך חצי שעה.. אמרתי אוקי חצי שעה, לאחר שעה וחצי אמרו לי שלא מוצאים את המנוי שלי והוא לא קיים לאחר חיפוש טוב יותר הם מצאו, אמרתי שאני רוצה שיסדרו את זה שלא יקרה פעם הבאה, יצאתי עם רכב שכולו לבן מווקס, התלוננתי על זה אבל לא היה לי זמן מכיוון שהייתי על שעון עבודה אז לא יכולתי להשאר הרכב נשאר לבן הייתי צריך בשבת שלי לנקות אותו

    אני מגיע בפעם השלישית שוב מנסים לדחוף משהו למכור מבטיחים לי שלא יהיה כמו פעמים קודמות והכל ואני כבר עצבני אמרתי שאני לא רוצה

    גם הפעם אמרו לי שעה מסויימת לקח יותר.

    בפעם האחרונה מכיוון שראיתי שעשו עבודה טובה רציתי לצבוע את הפגוש האחורי והפגוש הקדמי

    בהזמנה האחרונה הובטח לי:

    -צביעה של הפגוש הקדמי והאחורי ושריטה שהיה לי על הדלת נהג בתור בונוס

    -פלסטלינה על הרכב

    -ווקס על כל הרכב

    -ניקיון ברמה הכי גבוהה שהם מתמכרים

    ציינתי עוד כמה דברים כמו:

    שאני רוצה ספציפית שיתנו כמה שיותר פרטים על ההגה וגם שיש להם שלט ענק שרשום עליו שמילוי המיים לווישרים הוא בחינם

    כל זה הובטח לי ושילמתי סכום לא קטן עבור כל זה

    בפועל מה שקיבלתי:

    רכב עם שריטה על הפגוש האחרוי אומנם צבוע אבל יש שריטה

    עשו לי ווקס על הגג ביחד עם העבק שהוא היה

    שאבו וניקו את הכסאות ואת הרצפה

    השאירו לי כתמים של ווקס בכל הסלון, כל דבר שלא היה כסא או רצפה נשאר מאובק ולא נגוע

    יש לי עוד פעם את הליכלוך של הווקס בכל מקום מסביב לרכב

    הגה לא נקי

    נוזל ווישרים לא מלא

    הפעם אמרו לי עד 10 בערב אתה יוצא מכאן, בפועל יצאתי ברבע ל12

    הייתי מספיק פעמים ונתתי להם מספיק הזדמנויות

    חשוב לציין שאחרי שדיברתי איתם מצידם הפיתרון היחיד שלי זה להכניס את הרכב עוד הפעם אליהם

    אני כבר לא מעונין שהם יגעו לי ברכב אני שילמתי הרבה מאוד כסף (יותר מהשוק) בשביל לקבל יחס כזה

    שהכסף שלי שבוי שם, ומתעללים

    • מה השאלה?
      ליאור חאיק, עו"ד | 28/06/2022 22:18

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com