הפורום סגור למשתמשים רשומים בלבד להרשמה לחץ כאן

האם יש צורך ביעוץ משפטי ישראלי בפונדקאות בחו"ל

  • פונדקאות לחד מיניים
    ארז | 27/06/2022 15:50

    היי,

    אנחנו בני זוג חד מיניים המתעניינים בהליך פונדקאות.

    רצינו לדעת האם ישנה אופציה לפונדקאות בארץ או רק בחו"ל? ואם זה בחו"ל האם צריך עורך דין והאם אפשר לשכור שירותיו מהארץ? תודה

    • האם יש צורך ביעוץ משפטי ישראלי בפונדקאות בחו"ל

      היי ארז,

      זוגות חד מיניים יכולים לפנות ולהיעזר באם נושאת - פונדקאית - על מנת להביא ילד לעולם בישראל החל מתחילת שנת 2022.

      לשאלתך לעניין יעוץ משפטי מישראל למי שמקיים הליך פונדקאות בחו"ל: מומלץ מאוד שלא לומר הכרחי, לשכור שרותיו של עו"ד ישראלי הבקיא בהליכי פונדקאות בישראל ובעולם, עם דגש לגבי היכרותו את התנאים והחוקים באותה מדינת חוץ בה מעוניינים לקיים את ההליך. תפקידו של עו"ד הישראלי לוודא שההסכם עם הסוכנות הזרה, מרפאת הפיריון והפונדקאית עומדים בקריטריונים של החוק בישראל - על מנת שלא יהיו בעיות בהכנסת הילוד לארץ ולא יהיו סיבוכים משפטיים שעלולים לעלות ממון רב.

      אשמח לסייע בכל עניין.

      בהצלחה רבה

      בברכה,

      מיכל פנקל, עו"ד
      מנהלת פורום פונדקאות

      מנחם בגין 132, תל אביב (מגדלי עזריאלי)
      טלפון: 054-5671303 ; מייל: law@fenakel.com