מזונות

  • הוצל"פ
    מאהר | 23/06/2022 20:21

    1-לפני שנתיים קיבלתי הפטר חלוט על חןבותיי אחרי תהליך של פש"ר .לצערי לא ידעתי שתיק המזונות הישן לא כלול בפש*ר לכן בהוצל"פ תבעו אותי על סך 200 אלף ש"ח. עשיתי  הסכם ומחזיר 1000 שקל לחודש .שאלתי האם יש מצב שיורידו לי סכום החוב או לוותר עליו במיוחד שהתחלתי חיים חדשים אחרי הפש"ר קניתי דירה במשכנתה חוץ בנקאית ומחזיר הרבה כסף

    2- לפני ההסדר עם ההוצל"פ עיקלו לי סכום כסף מחשבון הדואר אני מציין שהכסף שנכנס הוא קופה קטנה לעבודה שלח כרכז דירות לווחן לחברה עם נכות קלה.תודה

    • מזונות
      עו"ד אורן ליטוין | 13/07/2022 15:24

      שלום רב,

      כפי שציינת בשאלה - חוב מזונות לא מופטר למעט מקרים חריגים.

      בברכה,

      אורן ליטוין, עו"ד
      מנהל פורום הוצאה לפועל

      רחוב הסיבים 49, פתח תקווה
      טלפון: 03-6356199 ; מייל: oren@litvin-law.com