פרה רולינג

  • פרה רולינג למס שבח
    מאיה | 23/06/2022 14:29

    מאחר שלא נהוג היום לבקש פרה רולינג למס שבח מרשות המיסים (עבור מכירת קרקע)

    האם צו בית משפט עשוי לחייב את רשות המיסים לבצע פרה רולינג?<

    אם כן, תוך כמה זמן מחויבת רשות המיסים להיענות לבקשה?

    תודה

    • פרה רולינג
      סלי אילון, עו"ד (רו"ח) | 29/06/2022 21:58

      אתה רשאי לבקש אישור מראש מרשות המיסים גם בנושאים הקשורים למס שבח, וזה נעשה כל הזמן.

      אבל, אם אתה מבקש לדעת מהו סכום המס שתצטרך לשלם, לא תקבל אישור מראש על כך כי אישורים מראש ניתנים רק לעניין פרשנות החוק, ולא לעניין חישובים.

      בברכה,

      סלי אילון, עו"ד (רו"ח)
      מנהל פורום דיני מיסים

      רחוב הרטום 16, הר חוצבים, ירושלים
      טל':02-5877888; מייל: sali@salieilon.co.il