דחיית מועד הגשת כתב הגנה

  • שאלה דחופה מאוד- איך עליי לפעול במקרה הבא
    חגית | 22/06/2022 20:05

    אני לא מיוצגת ע"י עורך דין, הבנק תבע אותי בגין מינוס בחשבון על שמי וערבות על הלוואה שהלווה לא משלם, למועד הגשת כתב הגנה נותרו עוד כ-5 ימים. אלא שבנתיים מסתמן שאגיע להסכם עם הבנק על החזר כלשהו, נראה שההסכם שעד עתה דובר בעל פה לא יחתם לפני מועד הגשת כתב ההגנה.

    איך נכון לעשות במקרה כזה?

    האם נכון לפנות לבית המשפט בבקשה לדחיית הגשת מועד כתב ההגנה , בנימוק שישנו מו"מ ומסתמן שיחתם הסכם? או שיש לנמק אחרת?

    מה הכי נכון לעשות?

    תודה רבה

    • דחיית מועד הגשת כתב הגנה
      עו"ד שי בייזר | 23/06/2022 18:00

      שלום רב,

      כדאי לבקש בהקדם את ההסכמה של הבנק (או של עורכי הדין של הבנק) לדחייה ולהגיש בקשה לדחיית המועד להגשת כתב הגנה ולציין שהבנק מסכים לדחייה (אם אכן הסכים).
      אם הבנק לא מסכים אפשר להגיש בקשה לדחייה ללא הסכמת הבנק, אבל יש כאן סיכון שבית המשפט לא ייעתר לבקשה והמועד יחלוף.

      בבקשה לציין איזה פרק זמן של דחייה מבוקש (לנקוב במספר ימים או תאריך).

      מקווה שהייתי לך לעזר,

      שי בייזר, עו"ד ונוטריון
      מנהל פורום בתי משפט

      שד' רוטשילד 134, ת"א
      טל': 03-5600602; מייל: shay@beiser-law.co.il