תמרור תקף לצד בו הוצב

  • תמרור אין חניה המוצב בצד שמאל בכביש דו סטרי
    אסף | 20/06/2022 00:40

    שלום,

    לפני כמה ימים קיבלתי דו"ח בנתניה על חניה בניגוד לתמרור שהוצב. מדובר ברחוב דו סטרי שבכניסה אליו מופיע תמרור אין עצירה מימין, ותמרור אין חניה משמאל. אני פניתי ימינה אל תוך הרחוב הזה ולכן לא הייתה לי שום אפשרות לראות את תמרור האין חניה שהוצב מצד שמאל (הוא גם היה מסובב עוד קצת לשמאל כך שמהזווית שנסעתי בכלל אי אפשר היה לראות שיש תמרור). חניתי מהצד השמאלי והלכתי לדרכי וכשחזרתי ראיתי את הדו"ח. מצד שמאל איפה שחניתי בכלל אין מדרכה ומן הסתם אין סימון על אבני המדרכה.

    האם המצב הזה חוקי או סביר? מדובר במצב שבו אמנם יש תמרור אבל הוא מהצד השמאלי איפה שאתה לא מצפה לתמרור ברחוב דו סטרי, כשזה לא מלווה בסימון מתאים על אבני מדרכה לא קיימות ואפילו מסובב קצת. עשיתי סרטון וידאו של הפנייה ולא רואים את התמרור משמאל. צילמתי את פתח הרחוב וגם אם שמים לב לתמרור, הוא במקום מאוד לא צפוי, מהצד השמאלי.

    יש לי תמונות או סרטון אם צריך להראות. תודה.

    - אסף

    • תמרור תקף לצד בו הוצב
      יעקבי | 22/06/2022 22:06

      שלום אסף,

      בד"כ תמרור תקף בצד בו הוצב.

      רצוי לצרף תמונה/נות על מנת להתרשם.

      האם חנית בניגוד לכיוון התנועה?

      הערה: אינני עו"ד. אני בצד האוכף.