בקשת חוב דמיוני לאחר הפטר חלוט

  • בקשת חוב דמיוני לאחר הפטר חלוט
    נטלי | 19/06/2022 22:31

    רוצה לשאול עבור מכרה :גרושה מאז 2003 הגרוש נפטר 2004 היתה בהליך פשיטת רגל שהסתיים ב 2016 בהפטר חלוט ,לפני כשבוע קיבלה בהפתעה מכתב חוב עירייה אגרת רישוי וארנונה בס''ך 230.000 ש''ח המכתב המופנה אליה כמחזיקת הנכס ומתחת שמה רשום גם כמחזיק הנכס  עיזבון ושם הגרוש ז''ל שנפטר , לפי הכתוב קריאת מונה אחרונה נעשתה ב- 2010 כתובת הנכס הרשום אינה מוכרת לה ומעולם לא היה לה שום קשר לנכס ולמיטב ידיעתה גם לגרוש שנפטר לא היה קשר ,ובכל מקרה הגרוש נפטר ב 2004 וקריאת המונה האחרונה 2010 ,בנוסף רשום לאור קיומו של הפטר חלוט מוקפאים הליכי הגבייה לגביית החובות , קיומו של הפטר חלוט מהווה מחסום דיוני מהעירייה להמשיך בהליכי גביית החוב אך אינו מבטל את החוב עצמו ,ובנוסף רשום חרף הקפאת הליכי הגבייה ניתן לשלם את החוב האמור בבנק הדואר מה המשמעות של כל זה ? אין לה קשר ולא היה לה קשר לנכס המדובר האם העובדה שרשום עזבון ושם הגרוש מתייחס לחוב של הגרוש ? אבל בכל מקרה הוא נפטר 2004 וקריאת המונה האחרונה 2010 ,

    מה היא אמורה לעשות ? איך ניתן לפתור בעייה זאת שאין לה שום קשר לכך ?