לא לפורום פלילי

  • הונאה במכר דירה
    יוסי | 15/06/2022 12:11

    שלום רב,

    נמכרה לי דירה, שרק לאחר המכירה, ביום מסירת הדירה, התברר לי כי הדירה נמצאת תחת הטרדות חוזרות ונשנות מצד אדם אשר זהותו אינה ידועה.

    כמובן שאם הייתי יודע שישנו אלמוני אשר מחבל בדירה (שובר מנעולים, מחבל בתשתיות מים וגז וכו').

    אציין כי איני יודע מי האדם וכן איני מתגורר בדירה. רכשתי את הדירה על מנת להשכירה אך לא ניתן להשכיר במצב בו ישנו אדם אשר מחבל בתשתיות שוב ושוב.

    האם מעשה המוכרים, אשר מכרו לי את הדירה מבלי שציינו את המטרד, נחשב כהונאה וניתן להגיש גם כנגדם תלונה במשטרה? האם אינם מחוייבים לספר לי על המצב טרם חתימה על החוזה?

    • לא לפורום פלילי
      עו"ד ארז אבוהב | 19/06/2022 13:58

      שלום יוסי

      המקרה אינו נחשב ל"הונאה". תוכל להתקין מצלמת אבטחה ולהרחיק את המטריד.

      בברכה,

      ארז אבוהב, עו"ד
      מנהל פורום פלילי
      דרך מנחם בגין 7 (בית גיבור ספורט), רמת גן

      טלפון: 054-4684006, מייל: eablaw@outlook.com