התנהלות לכאורה בלתי חוקית

  • גילינו בדיעבד שנעשו הסכמים מתחת לשולחן
    ערן | 09/06/2022 09:11

    מה אפשר לעשות כאשר מגלים בדיעבד שבתמ"א הריסה ובנייה, היוזם והמניע של התהליך, שהיה גם חבר הנציגות, עומד לקבל נוסף לדירה, לחנייה ולמחסן המגיעים לו, גם נכסים נוספים בבניין העומד להיבנות? בכך הוא יזכה לא רק בנכסים אלה, אלא גם בחלק גדול יותר ברכוש המשותף שהוא של כלל בעלי הדירות בבניין.

    • התנהלות לכאורה בלתי חוקית
      עו"ד הדר פינק טבת | 12/06/2022 13:20

      שלום, ערן

      אם המצב שאתה מתאר הוא נכון, הרי שעל פני הדברים מדובר בהתנהלות בלתי חוקית, ויש מקום לנקוט הליכים כמה שיותר מוקדם, לפני שדברים יהיו "בשטח" ויהיה מאוחר מדי.

      אני מציעה שתתייעץ עם עו"ד שיבחן את הדברים ויתן לכם ייצוג פרטני בעניין, כאן זו אינה המסגרת לכך. יתכן שיש מקום לערב הליכים פליליים, ובוודאי הליכים אזרחיים.

      בהצלחה

      בברכה,

      הדר פינק טבת, עו"ד
      מנהלת פורום תמ"א 38
      מורד הזמיר 7, חיפה

      טלפון: 077-4049484 , מייל: Hadar@tevetlaw.com