חקירת משטרה

  • שאלה דחופה
    הדס | 09/06/2022 08:58

    שלום רב, אחי עצור כבר חודש ימים, עד לתסקיר קצינת מבחן, ויש גם את המשפט הפלילי על דקירה בכתף.

    אחי ביקש כבר לפני שבועיים להגיש תלונה נגד המתלונן שתקף את אחי ושבר לו את כל האצבעות ביד ימיןעם שרשרת ברזל.

    אתמול הגיעו שתי שוטרים מתחנת רמלה, העבירה הייתה בעיר אחרת.

    ואמרו לו שהוא לו יכול להגיש תלונה בטענה שהוא עצור ויש נגדו כבר כתב אישום על המקרה.

    האם זה נכון ואמיתי שבמדינה שלי שגם אחי הותקף בצורה קשה, לא יכול להגיש תלונה ולא משנה איפה ומתי?

    ביום האירוע במקום ללכת להגיש תלונה הוא הלך לטרם לקבל טיפול.

    אודה לתשובתכם הדחופה על מנת להריגע את אחי ולו במעט

    תודה

    • חקירת משטרה
      עו"ד ארז אבוהב | 12/06/2022 09:45

      שלום הדס,

      המידה ואחיך מוחזק במעצר כחודש ימים, אז בוודאות יש לו עורך דין. חשיבות רבה שתעבירו את הפנייה והתיעוד הרפואי לעורך הדין שמטפל בו וחשוב שהמידע הנ"ל בשילוב הראיות יועבר לטיפול המשטרה וידיעת השופט וזאת בדרכים המקובלות באמצעות עורך הדין שלו. בהצלחה.

      בברכה,

      ארז אבוהב, עו"ד
      מנהל פורום פלילי
      דרך מנחם בגין 7 (בית גיבור ספורט), רמת גן

      טלפון: 054-4684006, מייל: eablaw@outlook.com