פסק דין של רשם כפסק בבית המשפט בו הוא ניתן

  • ערעור
    הרצל | 07/06/2022 16:32

    תוך כמה זמן יש לי לערער על החלטת רשמת בדיון שלא הייתי פסק הדין הגיע אליי היום.

    • פסק דין של רשם כפסק בבית המשפט בו הוא ניתן
      עו"ד אלי מור | 17/06/2022 17:33

      הרצל שלום רב

      סעיף 12. (א) לפקודת הרשמים קובעת כי פסק דין של רשם  דינו, לענין ערעור, כדין פסק דין של בית המשפט שבו הוא משמש רשם.

      לפי תקנה 137 לתקנות סדר הדין האזרחי, המועד להגשת ערעור הוא 60 יום מהמועד בו הוא הומצא לערכאת הערעור על בית המשפט בו ניתן פסק הדין.

      בהצלחה

      בברכה,

      אלי מור, עו"ד
      מנהל פורום בתי משפט
      פארק אולימפיה, מוטה גור 9, קומה 4, פ"ת

      טלפון: 03-6959990, מייל: eli@mor-lawyers.co.il

      • פקודת הרשמים בוטלה ב-1/9/1984
        חיים | 27/06/2022 21:09

        ולא יכול להיות, שהמועד להגשת ערעור הוא 60 יום מהמועד בו הוא (הערעור) הומצא לערכאת הערעור...

        מלבד זאת: השואל אמנם שאל על ערעור, אך לפי ההקשר, ייתכן שכוונתו לבקשה לביטול פסק הדין.

        https://www.nevo.co.il/Law_word/law14/law-1123.pdf