סיפורי האגיס

  • תביעה ייצוגית נגד האגיס
    תביעה ייצוגית נגד האגיס | 01/06/2022 15:16

    שלום רב

    אני נמנית עם הקבוצה ששילמה 50 ש"ח לעו"ד מיה צחור עבור התביעה נגד האגיס.

    היום קיבלתי הודעה שהתביעה נדחתה וכל מי ששילם מוזמן לפנות למשרד עורך דין אחר (אלמוג שפירא) על מנת לקבל את 50 השקלים חזרה.

    ממשרד עורכי הדין נמסר כי הם לא קשורים והם לא גבו ממני ולכן גם לא יחזירו, שחזרתי שוב לעו"ד מיה צחור, מנהל המשרד שלה מסר שבית המשפט החליט שהמשרד השני יחזיר בקיצור פינג פונג וכל אחד מתנער מאחריות כיאה למדינה שלנו, לצערי.

    מה עושים?

    • סיפורי האגיס
      עו"ד חיים פינץ | 22/06/2022 19:46

      שלום האגיס,
      עם כל ההבנה לתסכול שלך מהענין, ולמרות שהנסיבות קשורות בעקיפין לתביעה ייצוגית, זו לא שאלה שמתאימה לפורום כללי בענייני תובענות ייצוגיות. בכל מקרה, לא הייתי מאשים את המדינה... אני מניח שיש לך את מספר ההליך ובאפשרותך לפנות לבית המשפט בענין. לפניה נכונה שכזו יש יכולת לסדר דברים.
      בהצלחה

      בברכה,

      חיים פינץ, עו"ד
      מנהל פורום תביעות ייצוגיות

      מגדל ב.ס.ר 4, רחוב מצדה 7, בני-ברק
      טל': 03-6777899; מייל: haim@hflaw.co.il