המתנה לשחרור קופת פיצויים

  • פיצויים מעבודה לאחר חזרה לאותו מעסיק
    יחיא | 31/05/2022 13:15

    עבדתי אצל מעסיק (בית מלון)  7 שנים, התפטרתי ואחרי שנה חזרתי כעובד חדשת.
    אחרי סיום העבודה שלי לא קיבלתי טופס 161 והמעסיק הודיע לי שלפי ההסכם אני יכול לקבל את הטופס אחרי 3 שנים מתאריך התפטרותי.
    אחרי שחזרתי לעבודה עבדתי עוד 3 שנים ומצאתי עבודה  אצל מעסיק חדש ומגיש את מכתב הטפטרותי.
    השאלה היא: האם אני יכול לקבל הפיצוים עבור התקופה הקודמת ללא לחקות עוד 3 שנים ???
    תודה

    • המתנה לשחרור קופת פיצויים
      עו"ד אברהם סרוסי | 16/06/2022 17:54

      היי יחיא,

      הטעו אותך לעניין 3 השנים. אתה יכול לקבל את הפיצויים המופרשים לעניין שתי התקופות באופן מיידי.

      בהצלחה!