נהיגה בקלות ראש מהם העונשים

  • נהיגה בקלות ראש
    נהיגה בקלות ראש | 28/05/2022 22:27

    שלום נסעתי בלי חגורה עם אישתי לידי בלי חגורה עם התינוקת מרחוב לרחוב בישוב שלי ויתרה אותי משטרה למתנה לי הזמנה למשפט על נהיגה בקלות ראש האם חייב עורך דין בשביל לצאת מיזה או שאפשר להסתדר עם התובע

    • נהיגה בקלות ראש מהם העונשים
      עו"ד חנה דוד | 28/05/2022 23:47

      שלום לך

      נהיגה בקלות היא עבירת תוספת, אשר מחייבת פסילה בחוק של 3 חודשים לפחות. במקרה שלך בתי משפט אף מחמירים יותר מאחר ומדובר בתינוקת. אתה יכול לגשת ללא עורך דין אם משך פסילת הרישיון לא קריטית עבורך... לטעמי , זהו בדיוק המקרה שבו מומלץ בחום שתהיה מיוצג . כך למשל במקרה דומה שייצגתי הצלחתי לשכנע את המדינה לתקן כתב אישום והלקוח לא נפסל בכלל!

      כאן לשאלות נוספות!

      שבוע טוב

      בברכה,

      חנה דוד, עו"ד
      מנהלת פורום דיני תעבורה

      בית הדפוס 12, ירושלים.
      טלפון: 050-4708166 ; מייל: hanny5462@gmail.com