הסכם בין חברות

  • הסכם אי העברת עובדים בין חברות
    גדי | 23/05/2022 07:11

    שלום,

    התמיינתי לחברה מסויימת ורגע לפני קבלת הצעת שכר, נאמר לי שצריך אישור מהחברה הנוכחית שלי כי יש הסכם אי העברת עובדים בין החברות.

    האם מותר לחברה הנוכחית שלי לסנדל או למנוע את המעבר?

    אוסיף שבהסכם שלי מול החברה הנוכחית אין שום התייחסות לדבר הזה.

    תודה

    • הסכם בין חברות
      עו"ד נטלי אבני | 25/05/2022 14:50

      גדי שלום,

      כעקרון לא ניתן להגביל את חופש העיסוק של אדם אולם כפי הנראה בין שתי החברות יש הסכם אשר את טיבו איני יודעת כי הוא לא הוצג בפני ולכן אינני יכולה ליעץ לך בצורה מקצועית ומקיפה מכיוון שחסר בידי מידע.

      בברכה,

      נטלי אבני, עו"ד
      מנהלת פורום דיני עבודה

      הרברט סמואל 37 חדרה
      טלפון: 052-3439599 ; מייל: nataly@avni-lawoffice.com