כחול לבן לעומת אי תנועה- מה גובר?

  • כחול לבן לעומת אי תנועה מה גובר?
    לילי | 19/05/2022 14:19

    חניתי בכחול לבן מובהק. אך על הכביש היה אי תנועה של המשך של תחנת אוטובוס שלא ראיתי. במקום שייהיה מסומן באדום לבן. היה לאורך כל הרכב שלי כחול לבן.

    עירערתי ואחרי שנה דחו את העירעור. 1. מה גובר בין התמרורים? יש הוראה בחוק? 2. האם מותר לעירייה לא להשיב לי שנה על עירעור? 3. לא תיקנה את המחדל /הטעייה.

    יש לי דיון בבימש ורציתי לשלוח לפני האם נהוג?

    תודה רבה

    • כחול לבן לעומת אי תנועה- מה גובר?
      עו"ד חנה דוד | 20/05/2022 18:20

      שלום לילי

      אכן נשמע שיש כאן הטעייה. אם צולמו הנתונים זה נהדר ותוכלי להציג את זה בדיון.

      את מעלה כאן ספק ולכן את לא אמורה לקבל את הדוח.

      לגבי המענה של העיריה - זה אכן מוזר שלקח כל כך הרבה זמן לתגובה... המענה הוא תוך 30 ימי עסקים בדר"כ.

      בכל מקרה מומלץ לבדוק אם אין התיישנות בדוח שלך.

      אין טעם לשלוח לפני שום דבר , לא רק שאין לאן גם אף אחד לא יתייחס לזה.
      עדיף להגיע לדיון ואולי התובע באולם יראה את הצילומים, יבין את הנסיבות ויחזור בו מכתב האישום.

      שיהיה בהצלחה!

      בברכה,

      חנה דוד, עו"ד
      מנהלת פורום דיני תעבורה

      בית הדפוס 12, ירושלים.
      טלפון: 050-4708166 ; מייל: hanny5462@gmail.com

    • תודה
      רבה | 21/05/2022 00:20

      מודה לך מאוד!