חיוב מים

  • חוסר צדק
    אוהד | 18/05/2022 15:19

    שלום,

    חברת המים חייבה אותי עד לפני שנה בסכום סמלי מיכוון שאני היחיד מבין השכונה שמשלם מים.

    בשנה האחרונה הם העלו את חשבון המים למאות שקלים ועכשיו זה הגיע לאלפי שקלים.

    בגלל שזה הוא איזור בעייתי עשרות בתים מתוגררים באופן פירטי הם "נפלו" אלי כי אני היחיד שמשלם מיסים.

    מה לעשות?

    • חיוב מים
      עו"ד אלון הוכמן | 18/05/2022 15:32

      חברת המים לא יכולה "ליפול עליך". יש לכל בית שעון מים וניתן לחייב בהתאם לצריכה שבשעון. ככל שהצריכה  תואמת את הנתונים עליך לשלם (למעט במקרה  של נזילה בו ניתן לבקש מהרשות שתוותר על החריגה). לא אמור להיות שום קשר לחיובי שכנים אחרים.

      בברכה,

      אלון הוכמן, עו"ד
      מנהל פורום עורכי דין

      נחלת יצחק 32 א, תל אביב
      טלפון: 054-4565505 ; מייל: alon@hochman-law.co

      • תשובה
        אוהד | 18/05/2022 16:03

        תודה על המענה.

        לא קיים מונה מים מאז ומעולם מיכוון שמדובר במקרה חריג שאני מחובר לאותו מונה מים כללי של הש כונה לאותם שכנים שלא משלמים מים.

        תודה