אתיקה

  • שאלה בנושא אתיקה. כי נסגר פורום אתיקה.
    דן | 16/05/2022 16:44

    עו"ד מונה למנהל מיוחד.

    הכנ"ר כתב בקשה ובה טען ומסר ראיות שהעו"ד פועל בניגוד עניינים, תוך העדפת נושים ועוד, ופרט עד כמה הדברים חמורים, ובפרט כשמדובר בידו הארוכה של בית המשפט.

    האם זו עבירה אתית שיש לכאורה לדון בה כשמוגשת תלונה לוועדת האתיקה?

    • אתיקה
      צבי שמיר, עו"ד | 17/05/2022 14:17

      השאלה מציגה התנהגות שאינה הולמת עו"ד ופוגעת בכבוד המקצוע ועל כן ניתן לפנות לועדת האתיקה
      בברכה,

      צבי שמיר, עו"ד
      מנהל פורום הוצאה לפועל

      צה"ל 26, גן יבנה
      טל': 072-2485511; מייל: shamir@nonstop-law.com